parttime WMO consulent

Voor een opdrachtgever in de Provincie Groningen zoeken wij per direct een WMO consulent (24 uur per week)

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een WMO consulent die per direct beschikbaar is. Het betreft een backoffice functie waarbij bemanning van het WMO loket een onderdeel van je takenpakket is.

Kennis en opleiding

– Hbo werk- en/of denkniveau
– Ervaring binnen de WMO
– Werken met gemeentelijke systemen is een pré

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.