Werken bij SHMC

Bij SHMC werken professionals die het verschil maken door hun ervaring en up-to-date kennis in het Sociaal Domein. Onze professionals hebben minimaal hbo werk- en denkniveau en kenmerken zich als aanpakkers met een nuchtere no-nonsense houding, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve werkhouding.

Goed werkgeverschap is voor ons van groot belang en we besteden hier veel aandacht aan. Dat doen we onder meer als volgt:

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Laagdrempelig persoonlijk contact
  • Uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • We investeren veel in de onderlinge verbondenheid tussen onze medewerkers

Ook een partner voor ZZP-ers in het Sociaal Domein

In Noord-Nederland werken we met grote regelmaat samen met ZZP’ers. Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht in het sociaal domein waarin je met jouw expertise en persoonlijkheid een verschil kunt maken? Neem dan eens contact op met ons.

SHMC kan voor jou de partner zijn waarbij je je eigen ontwikkeltraject in kunt vullen, met (net als onze collega’s in loondienst) doorgroeimogelijkheden en keuze uit de trainingen van ons eigen opleidingsinstituut.

Ook als ZZP-er werk je via SHMC samen met een team enthousiaste collega’s in het sociaal domein en mag je daarbij rekenen op;

  • Uitdagende opdrachten in het sociaal domein;
  • Intensieve en persoonlijke begeleiding (coaching en intervisie);
  • Inspirerende masterclasses, leergangen en trainingen;

Op deze manier kun jij je als ZZP’er steeds blijven ontwikkelen!

Bij SHMC vinden we persoonlijkheid erg belangrijk. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw specifieke expertise en wensen.  Vervolgens bekijken we samen de opties.

Nieuwsgierig?
Jody Oosterbaan (06-15255170) of Petra Wakker (06-25563578) vertellen je hier graag meer over in een verkennend gesprek.

Wil jij ook bij SHMC werken?

SHMC is hét gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord- en Midden-Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst. Je wordt ingezet op verschillende opdrachten bij gemeenten in Noord Nederland. Samen met jou bieden wij de beste oplossing bij onze opdrachtgevers!

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Wil je meer weten over de vacatures die we hebben kijk dan eens in ons vacatureoverzicht.

 

Detacheren

SHMC detacheert professionals op het terrein van Werk, Inkomen, Wmo en Jeugd. Of het nu gaat om vervanging, projectmatige inzet of het vormen van een flexibele schil in uw organisatie. SHMC biedt een passende oplossing.

Onze professionals maken het verschil door hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis op het gebied van Werk, Inkomen, Wmo en Jeugd. Hierdoor zijn onze mensen snel inzetbaar en productief. Alle SHMC-ers hebben minimaal hbo-niveau. Ze worden ingezet op de volgende functies: (senior) Beleidsmedewerker, Wmo-consulent, Jeugd- en gezinsprofessional, Sociaal Werker, Handhaver, Consulent inkomen, Consulent werk, Projectleider, Trainer/coach, Teamleider, Interim Manager.

Al onze mensen hebben een VOG verklaring. Referenties en diploma’s zijn gecheckt. Ook tekenen al onze medewerkers een integriteitsverklaring. Er wordt immers gewerkt met privacygevoelige informatie.

Opleiden en ontwikkelen
SHMC verzorgt opleidingen en trainingen en ondersteunt opdrachtgevers bij het vinden van oplossingen voor meestal complexe vraagstukken. Alle SHMC-ers zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons werkgebied. Onze professionals worden ook ingezet voor het verzorgen van trainingen voor opdrachtgevers en collega’s.