Detacheren

SHMC detacheert professionals op het terrein van Werk, Inkomen, Wmo en Jeugd. Of het nu gaat om vervanging, projectmatige inzet of het vormen van een flexibele schil in uw organisatie. SHMC biedt een passende oplossing.

Onze hoogopgeleide professionals maken het verschil door hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis op het gebied van Werk, Inkomen, Wmo en Jeugd. Hierdoor zijn onze mensen snel inzetbaar en productief. Alle SHMC-ers hebben minimaal hbo-niveau. Ze worden ingezet op de volgende functies: (senior) Beleidsmedewerker, Wmo-consulent, Jeugd- en gezinsprofessional, Sociaal Werker, Handhaver, Consulent inkomen, Consulent werk, Projectleider, Trainer/coach, Teamleider, Interim Manager.

Al onze mensen hebben een VOG verklaring. Referenties en diploma’s zijn gecheckt. Ook tekenen al onze medewerkers een integriteitsverklaring. Er wordt immers gewerkt met privacygevoelige informatie.

Opleiden en ontwikkelen
SHMC verzorgt opleidingen en trainingen en ondersteunt opdrachtgevers bij het vinden van oplossingen voor meestal complexe vraagstukken. Alle SHMC-ers zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons werkgebied. Onze professionals worden ook ingezet voor het verzorgen van trainingen voor opdrachtgevers en collega’s.