Maak kennis met de contactpersonen van SHMC

Bij SHMC draait alles om mensen. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is van het grootste belang. Wij durven gerust te stellen dat wij ons hierin onderscheiden van andere bedrijven. Opdrachtgevers waarderen onze nuchtere professionele aanpak en transparante werkwijze (open en eerlijk).

We hebben oog voor de klant en flexibele professionals die van aanpakken houden. Alles is gericht op het aandragen en realiseren van goede oplossingen. Onze medewerkers dragen daar allemaal op hun eigen wijze een steentje aan bij.

Ons kantoor is bereikbaar via 0592-217077 of via info@shmc.nl. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Hieronder vind je onze aanspreekpunten en hun contactgegevens.

Contact met Petra Wakker?
Wil je contact met Petra? Dat kan eenvoudig.

pwakker@shmc.nl
06 25 56 35 78
Whatsapp

Contact met Jody Oosterbaan?
Wil je contact met Jody? Dat kan eenvoudig.

joosterbaan@shmc.nl
06 15 25 51 70
Whatsapp

We gaan graag de uitdaging aan voor de juiste maatwerkoplossing

( Christiaan Middelkamp, directie bedrijfsvoering en opleidingen)

Christiaan Middelkamp wil een maatwerkoplossing

SHMC ondersteunt gemeentelijke sociale diensten. Dit doen we, naast het detacheren van onze specialisten, ook door het bieden van opleidingen en projectmatige oplossingen. Ik coördineer de opleidingen en projecten. Samen met onze projectleiders, docenten, trainers en coaches gaan we graag de uitdaging aan voor de juiste maatwerkoplossing. Door de ervaring en kwaliteiten van onze specialisten zijn we daar ook bijna altijd toe in staat. Het geeft veel voldoening dat we de opzet voor een training of project in de praktijk ook waar kunnen maken en de opdrachtgever daarmee tevreden stellen.

Contact met Christiaan Middelkamp?
Wil je contact met Christiaan? Dat kan eenvoudig.

cmiddelkamp@shmc.nl
06 15 22 85 44
Whatsapp

Roelof van den Berg is directeur en eigenaar van SHMC

Contact met Roelof van den Berg?
Wil je contact met Roelof? Dat kan eenvoudig.

rvandenberg@shmc.nl
06 33 64 61 67
Whatsapp

De financiën op orde, dat geeft een goed gevoel!

( Mark Jansen, Financieel medewerker)

Mark Jansen heeft zijn zaakjes goed op orde bij SHMC

SHMC is een fijn bedrijf om voor te werken. Ik word omringd door een team van enthousiaste, flexibele collega’s, de organisatie is transparant en de lijntjes zijn kort. Ik ben verantwoordelijk voor de financiën en het wagenpark. Alles wat met cijfers te maken heeft leg ik nauwkeurig vast en rapporteer ik. Het geeft een goed gevoel om dit op orde te hebben. Als beheerder van het wagenpark sta ik continu in verbinding met collega’s en de leasemaatschappij. Ik verzorg de administratieve zaken die hierbij komen kijken.

Contact met Mark Jansen?
Wil je contact met Mark? Dat kan eenvoudig.

mjansen@shmc.nl
0592 21 70 77

Bij SHMC draait het om mensen

( Patricia Baas, Officemanager)

Patricia Baas heeft een boeiende, afwisselende functie

Rondom de personeelsadministratie ben ik het aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als collega’s. Bij SHMC draait het om mensen. Niet alleen persoonlijk contact met onze opdrachtgever is van groot belang maar ook onderling contact. Daarnaast verzorg ik de contracten en beheer ik het HRM-systeem. Een zeer boeiende, afwisselende functie. Je kunt wel zeggen ‘de spin in het web’ binnen SHMC.

Contact met Patricia Baas?
Wil je contact met Patricia? Dat kan eenvoudig.

pbaas@shmc.nl
06-21839132

Senior adviseur handhaving

( André Schonewille)

Handhaving

SHMC is een specialist in het brede Sociaal Domein. Voor inhoudelijk advies over het onderwerp Handhaving ben ik het aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als collega’s.

Contact met André Schonewille?
Wil je contact met André? Dat kan eenvoudig.

info@shmc.nl
0592 217 077

Senior adviseur inclusieve arbeidsmarkt

( Oda Schuddebeurs)

SHMC is een specialist in het brede Sociaal Domein. Voor inhoudelijk advies over de onderwerpen Inclusie en Arbeidsmarkt ben ik het aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als collega’s.

Contact met Oda Schuddebeurs?
Wil je contact met Oda? Dat kan eenvoudig.

oschuddebeurs@shmc.nl
06 25 48 48 79
Whatsapp