Maak kennis met SHMC medewerkers op ons kantoor in Buitenpost

Bij SHMC draait alles om mensen. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is van het grootste belang. Wij durven gerust te stellen dat wij ons hierin onderscheiden van andere bedrijven. Opdrachtgevers waarderen onze nuchtere professionele aanpak en transparante werkwijze (open en eerlijk).

We hebben oog voor de klant en flexibele professionals die van aanpakken houden. Alles is gericht op het aandragen en realiseren van goede oplossingen. Onze medewerkers dragen daar allemaal op hun eigen wijze een steentje aan bij. Benieuwd wie de medewerkers van SHMC op ons kantoor in Buitenpost zijn?

Ik ga voor een tevreden klant

( Jitske Meindertsma, Algemeen directeur)

Jitske Meindertsma gaat voor een tevreden klant

Bij SHMC gaan we altijd samen voor de beste oplossing. Ik bewaak hierbij de balans tussen de belangen van onze opdrachtgevers, medewerkers en SHMC. De normen en waarden die SHMC al ruim 15 jaar hanteert, staan daarbij hoog in het vaandel. Onze dienstverlening is gestoeld op jarenlange ervaring en de vele kennis die binnen de organisatie aanwezig is. Een frisse blik en vernieuwende ideeën zorgen ervoor dat we onze klanten altijd kunnen verrassen met een passende oplossing. Een tevreden klant, dat is waar ik voor ga.

Contact met Jitske Meindertsma?
Wil je contact met Jitske? Dat kan eenvoudig.

jmeindertsma@shmc.nl
06 46 75 04 43

Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe

( Hennie Hemme, Directeur bedrijfsvoering)

Hennie Hemme doet wat hij zegt en andersom ook...

Ik leg graag de verbinding tussen de kennis en ervaring binnen SHMC en de vraagstukken waar onze opdrachtgevers tegen aan lopen. Als directeur bedrijfsvoering ben ik goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons werkgebied en de mogelijkheden die SHMC biedt. Ik leg de verbinding door de juiste match te maken tussen onze professionals en specifieke opdrachten of met het opzetten van een project of opleiding. Hoe dan ook kom ik met een passende oplossing, waarbij ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe.

Contact met Hennie Hemme?
Wil je contact met Hennie? Dat kan eenvoudig.

hhemme@shmc.nl
06 51 84 59 34

We gaan graag de uitdaging aan voor de juiste maatwerkoplossing

( Christiaan Middelkamp, Bedrijfskundig medewerker)

Christiaan Middelkamp wil een maatwerkoplossing

SHMC ondersteunt gemeentelijke sociale diensten. Dit doen we, naast het detacheren van onze specialisten, ook door het bieden van opleidingen en projectmatige oplossingen. Ik coördineer de opleidingen en projecten. Samen met onze projectleiders, docenten, trainers en coaches gaan we graag de uitdaging aan voor de juiste maatwerkoplossing. Door de ervaring en kwaliteiten van onze specialisten zijn we daar ook bijna altijd toe in staat. Het geeft veel voldoening dat we de opzet voor een training of project in de praktijk ook waar kunnen maken en de opdrachtgever daarmee tevreden stellen.

Contact met Christiaan Middelkamp?
Wil je contact met Christiaan? Dat kan eenvoudig.

cmiddelkamp@shmc.nl
06 15 22 85 44

Persoonlijk contact met collega’s en opdrachtgevers is belangrijk

( Wiesje Vrijburg, Consultant Sociaal Domein)

Wiesje Vrijburg plaatst professionals op de juiste plek

Mijn hoofdtaak binnen SHMC is ervoor zorgen dat onze professionals op de juiste opdrachten worden geplaatst. Door hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg zijn ze snel inzetbaar en productief. Mijn streven is dat ons aanbod goed aansluit op de wensen van de kandidaat en opdrachtgever. Hier zet ik mij 100% voor in. Persoonlijk contact met collega’s en opdrachtgevers vind ik erg belangrijk. En dit past goed in de visie van SHMC.

Contact met Wiesje Vrijburg?
Wil je contact met Wiesje? Dat kan eenvoudig.

wvrijburg@shmc.nl
06 28 47 16 79

Ik ben tevreden als mijn inzet gemeenten helpt participatie te verhogen

( Wim Ravenhorst, Senior Adviseur)

Wim Ravenhorst is pas tevreden als de klant dat is

Bij SHMC ondersteunen we gemeenten en sociale werkbedrijven bij de dienstverlening aan inwoners op het gebied van Werk, Inkomen en Participatie. We doen dat door de inzet van kennis, personeel en speciale projecten. Als senior adviseur denk ik mee over de inhoud van de dienstverlening en de manier waarop je die kunt organiseren. Mijn werkterrein ligt op het snijvlak van sociale diensten en sociale werkbedrijven en op regionale samenwerking in de arbeidsmarktregio en het regionale werkbedrijf. Ik ben tevreden als mijn inzet gemeenten helpt om de participatie van hun inwoners te verhogen.

Contact met Wim Ravenhorst?
Wil je contact met Wim? Dat kan eenvoudig.

wravenshorst@shmc.nl
06 15 66 33 37

Samen werken aan de beste oplossing, daar word ik blij van

( Annet Visser, Senior Adviseur)

Annet Visser is bij SHMC op meerdere plekken inzetbaar

Naast senior adviseur en MT-lid bij SHMC ben ik inzetbaar als beleidsadviseur/projectleider in het sociaal domein. Het sociaal domein is voortdurend aan veranderingen onderhevig en gemeenten kunnen hierbij problemen ervaren. Ik adviseer graag bij het ontwikkelen en implementeren van nieuw beleid en heb daarbij oog voor de gevolgen in de uitvoering. Meedenken en meewerken aan de beste oplossing voor de klant, dat is waar ik blij van word.

Contact met Annet Visser?
Wil je contact met Annet? Dat kan eenvoudig.

avisser@shmc.nl
0511 54 02 82

De financiën op orde, dat geeft een goed gevoel!

( Lies Bos, Financieel medewerker)

Lies Bos heeft haar zaakjes goed op orde bij SHMC

SHMC is een fijn bedrijf om voor te werken. Ik word omringd door een team van enthousiaste, flexibele collega’s, de organisatie is transparant en de lijntjes zijn kort. Ik ben verantwoordelijk voor de financiën en het wagenpark. Alles wat met cijfers te maken heeft leg ik nauwkeurig vast en rapporteer ik. Het geeft een goed gevoel om dit op orde te hebben. Als beheerder van het wagenpark sta ik continu in verbinding met collega’s en de leasemaatschappij. Ik verzorg de administratieve zaken die hierbij komen kijken.

Contact met Lies Bos?
Wil je contact met Lies? Dat kan eenvoudig.

lbos@shmc.nl
0511 54 02 82

Bij SHMC draait het om mensen

( Ineke Antuma, Directiesecretaresse)

Ineke Antuma heeft een boeiende, afwisselende functie

Ik ben het aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als collega’s. Ook ben ik verantwoordelijk voor de interne communicatie. Bij SHMC draait het om mensen. Niet alleen persoonlijk contact met onze opdrachtgever is van groot belang maar ook onderling contact. Daarnaast verzorg ik de contracten en beheer ik het HRM-systeem. Een zeer boeiende, afwisselende functie. Je kunt wel zeggen ‘de spin in het web’ binnen SHMC.

Contact met Ineke Antuma?
Wil je contact met Ineke? Dat kan eenvoudig.

iantuma@shmc.nl
0511 54 02 82