Bedankt voor je aanmelding voor de najaarstraining!

Donderdag 28 november 2019 organiseert SHMC de Najaarstraining voor iedereen die werkt in het Sociaal Domein. Zoals je van ons gewend bent, hebben we een veelzijdig programma met interessante sprekers. Een middag waarin we je bijpraten en laten nadenken over de ontwikkelingen in ons vakgebied. De bijeenkomst begint om 12:30 uur in hotel Van der Valk in Drachten. We ontvangen je graag onder het genot van een lunch. Na afloop van de Najaarstraining ben je welkom om aan te schuiven aan het dinerbuffet.

Alle ontwikkelingen in het sociaal domein… maar vooral de praktijk!

Recente onderzoeken en ontwikkelingen, nieuwe methodieken, wetswijzigingen maar vooral de praktijk! Alle actuele ontwikkelingen in het sociaal domein komen tijdens de Najaarstraining aan de orde. In elke workshop gaan topdocenten en/of praktijkdeskundigen met je in gesprek over de huidige stand van zaken. Waar loop je tegen aan? Hoe doen anderen het? Dat gebeurt zoveel mogelijk aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk.

Met deze combinatie van inhoud, ontwikkelingen, actualiteiten en praktijk, hopen we je weer een mooi compleet programma te bieden.

Graag tot donderdag 28 november!

 

Het team van SHMC