Beleidsmedewerker(s)

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar beleidsmedewerkers met ervaring op het gebied van Participatie, Jeugdwet en Wmo (24 tot 36 uur per week)

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar ervaren en beginnende beleidsmedewerkers. We zoeken een enthousiaste, initiatiefrijke, accurate en communicatief sterke collega met tenminste een afgeronde hbo-opleiding en relevante ervaring binnen het Sociaal Domein.

Kennis en opleiding
– Minimaal een afgeronde hbo opleiding
– Ruime ervaring binnen het Sociaal Domein
– Naast procesvaardigheden is het kunnen schrijven van adviesnota’s of uitwerkingsplannen ook een belangrijke kwaliteit om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is h├Ęt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.