Consulent werk

Voor een opdrachtgever in de Provincie Groningen zoeken wij een consulent werk (32-36 uur per week)

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arbeidsbemiddelaar die het leuk vindt om klanten met een korte afstand tot de arbeidsmarkt te bemiddelen naar werk. Belangrijk is dat je in staat bent om goed contact op te bouwen met de klant, accountmanagers en werkgevers.

Kennis en opleiding
– Hbo werk- en/of denkniveau
– Ervaring binnen de re-integratie
– Goed zijn in arbeidsbemiddeling
– Werken met gemeentelijke systemen is een pré

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.