Handhaver

Voor een opdrachtgever in de provincie Flevoland zijn we op zoek naar een ervaren handhaver (36 uur).

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een bedreven handhaver, met ruime ervaring en kennis van de Participatiewet en bestuursrechtelijk onderzoek. Je onderzoekt de rechtmatigheid van bijstandsuitkeringen op basis van onderzoek, gesprekken, waarnemingen en huisbezoeken. Ook is een zorgvuldige rapportage van groot belang (nauwkeurig, objectief en feitelijk). Naast enthousiasme en ervaring zijn wij op zoek naar een handhaver die zaken snel doorgrondt, die weet op welke wijze een zaak succesvol opgebouwd wordt en die zorgvuldigheid combineert met  snelheid van handelen. Je bent in staat om naar de brede context van een zaak te kijken, dit vraagt om nauwe samenwerking met collega’s en externe partijen.

Kennis en opleiding

  • Afgeronde relevante hbo-opleiding;
  • Recent afgeronde training en/of cursus handhaving rechtmatigheid;
  • Ruime ervaring en kennis van de Participatiewet;
  • Minimaal 2 jaar recente werkervaring als handhaver rechtmatigheid.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.