Klantmanagers werk

Voor een opdrachtgever in de provincie Overijssel zijn we op zoek naar meerdere klantmanagers werk (32-36 uur).

Functieomschrijving

  • Beoordelen per kandidaat in hoeverre hij/zij in staat is om zelfstandig werk te kunnen vinden of te participeren in de maatschappij;
  • Motiveren, stimuleren en enthousiasmeren van gedragsveranderingen van uitkeringsgerechtigden in hun zoektocht naar werk of participatie;
  • Je beschikt over sensitiviteit, zelfreflecterend vermogen en handelt integer. Je bent gedreven, klantgericht, stressbestendig en flexibel. Praten en schrijven gaan je makkelijk af, waarbij je gericht bent op resultaat, verbinding en samenwerking.

Kennis en opleiding

  • HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar te maken door minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als consulent werk met uitkeringsgerechtigden;
  • Kennis van re-integratie instrumenten en trajecten;
  • Aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met GWS4all, Suite4werk;
  • Kennis van en ervaring met Sonar/WBS is een pré.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.