Medewerker gebiedsteam (specialisatie Jeugd)

Voor een opdrachtgever in de Provincie Friesland zoeken wij een consulent medewerker gebiedsteam (32 uur)

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een generalist met een specialisme op het gebied van de Jeugdwet. Je bent het gezicht naar het dorp, werkt outreachend en bent in staat om burgers proactief te benaderen. Je bent in staat om de bewoners in eigen kracht te zetten.

Kennis en opleiding
– Hbo opleiding bij voorkeur maatschappelijk werk of een soortgelijke opleiding
– Je hebt kennis en ervaring jeugd, jeugdzorg of de Jeugdwet
– Je bent SKJ geregistreerd

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is h├Ęt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.