Medewerker rechtmatigheid

Voor opdrachtgevers in Midden en Noord Nederland zijn wij op zoek naar medewerkers rechtmatigheid. Wij bieden je de mogelijkheid om je werkervaring binnen het sociaal domein te verbreden en je te ontwikkelen tot een specialist. Dit doen wij door middel van het bieden van een goede werkplek met de juiste begeleiding en gerichte scholing.

Functieomschrijving
– Je voert taken uit binnen onderzoeken die betrekking hebben op het recht op uitkering.
– Je onderzoekt administratieve bronnen, herkent signalen die betrekking hebben op het recht op uitkering    (bijvoorbeeld fraudesignalen, recht op voorliggende voorzieningen, etc.) en doet daar vervolgonderzoek naar.
– Je voert gesprekken met uitkeringsgerechtigden.
– Je onderzoekt, adviseert en stelt rapportages op.

Kennis en opleiding
– HBO werk- en denkniveau met sociaal juridische kennis.
– Je hebt ervaring binnen het sociaal domein
– Je hebt affiniteit met (het onderzoeken van) de rechtmatigheid
– Werkervaring binnen een gemeentelijke sociale dienst is een pré.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.