Accountmanager

Voor een opdrachtgever in de Provincie Flevoland zoeken wij een Accountmanager

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een enthousiaste en innovatieve accountmanager. De accountmanager begeleidt inwoners die afhankelijk zijn van een uitkering als gevolg van de Participatiewet en inwoners die staan ingeschreven in het doelgroepregister.

Jouw hoofdopdracht is het het uitrollen en implementeren van een plan van aanpak Banenafspraak.

Kennis en opleiding

  • Je hebt afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt kennis van en ervaring met de sociale wet- en regelgeving;
  • Je hebt kennis en ervaring met afspraakbanen;
  • Je hebt ervaring met arbeidsbemiddeling;
  • Je hebt gewerkt met de systemen GWS4all en/of GWS Suite en/of WBS.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is h├Ęt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.