Projectleider Participatie en opbouwwerk

Voor een opdrachtgever in de Provincie Friesland zoeken wij een projectleider Participatie en opbouwwerk  (20 uur)

Functieomschrijving

De opdrachtgever wil de arbeids- en maatschappelijke participatie van inwoners duurzaam bevorderen. Zij willen dat doen door de komende jaren op verschillende manieren en met verschillende intenties aan de slag te gaan voor en met actieve dorpsbewoners.

Je opdracht is hoofdzakelijk gericht op het verder uitwerken, opzetten en uitrollen van de verschillenden deelprojecten gericht op zorg, ondersteuning en werk.

Kennis en opleiding

  • Afgeronde hbo-opleiding;
  • Relevante werkervaring binnen het sociaal domein, bij voorkeur met opbouwwerk en kennis van de Participatiewet met name met de bedoeling van de decentralisatie. Minimaal vijf jaar aantoonbare relevante werkervaring op deze twee terreinen;
  • Tactische verbinder die de schakel is tussen de formele en non formele structuren;
  • In staat te beïnvloeden en te overtuigen op de verschillende niveaus van de netwerkstructuren;
  • Is pragmatisch ingesteld en is in staat ad hoc oplossingen te organiseren/regelen;
  • Geen solist maar een netwerker die in staat is de stakeholders te vinden en in staat is de projecten binnen afzienbare tijd kan overdragen aan de bewoners zelf.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.