Wmo-consulent

Voor een opdrachtgever in Friesland zijn wij, voor het hele jaar 2018, op zoek naar een wmo-consulent (32 uur per week).

Functieomschrijving
– Afleggen van huisbezoeken en voeren van keukentafelgesprekken.
– Vaststellen of er recht is op een Wmo voorziening.
– Opstellen van verzoeken voor medische advisering.
– Indiceren van Wmo arrangementen (rolstoelen & woningaanpassingen, beschermd wonen, begeleiding, hulp bij    huishouden).
– Opstellen van objectieve en juiste indicatie/rapportage en beschikking.
– Contact onderhouden en overleg plegen met zorgaanbieders, leveranciers, woningcorporaties en andere partijen.

Kennis en opleiding
– HBO werk- en denkniveau met sociaal juridische kennis.
– Je hebt ervaring binnen het sociaal domein.
– Je hebt aantoonbare ervaring met het stellen van indicaties (bijvoorbeeld als medewerker sociaal team of als indicatiesteller BJZ of CIZ) en bent bekend met de Wmo 2015.
– Je hebt de nodige levenservaring waardoor je stevig in je schoenen staat.
– Je kan de beleidskaders verbinden met de behoeften van de klant, terwijl je eigen redzaamheid en het netwerk daarbij betrekt.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.