Wmo-Consulent

Voor een opdrachtgever in Friesland zijn we op zoek naar een Wmo-Consulent voor 36 uur per week.

Functieomschrijving

Als Wmo-consulent ben je belast met de screening en afhandeling van aanvragen en het verwerken van wijzigingen op het gebied van Wmo.
Verder voer je intakegesprekken voor enkelvoudige voorzieningen. Je zult worden ingezet voor de afhandeling van aanvragen voor woningaanpassingen,
rolstoelen en vervoersvoorzieningen.  Je bent gewend om met een integrale blik vanuit de kanteling vragen en problemen te benaderen en op te lossen.
Het team zit in de opstartfase en is volop in ontwikkeling. We zoeken een medewerker die in staat is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van dit team.

Kennis en opleiding

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt een dienstverlenende instelling
  • Je hebt goede contactuele en communicatieve eigenschappen
  • Je beschikt over creativiteit, durft af te wijken en je bent in staat om buiten de kaders te denken
  • Ervaring met de nieuwe Wmo en kennis van de WLZ en Zvw is een pré
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie bij een gemeente

 

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij SHMC

Bij SHMC is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen die passen bij jouw ontwikkeling. Zo kun je nieuwe stappen zetten binnen jouw loopbaan in het sociale domein. SHMC biedt een salaris dat passend is bij jouw opleiding en ervaring, daarnaast is er sprake van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer op deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je cv en motivatie! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

We zijn op zoek naar de beste professionals binnen het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg voor de leukste opdrachten bij gemeenten en sociale diensten.

SHMC is hèt gespecialiseerde bureau op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg in Noord Nederland. We hebben alle kennis, specialisten en trainingen in huis om jou de loopbaan binnen het Sociaal Domein te bieden, die jij wenst.